NLP Akademie

NLP in zijn meest pure vorm

NLP Akademie Blackfox BVBA verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht bij Filip De Vos, [[siteEmail]]

NLP Akademie Filip De Vos

Elewijtsesteenweg 168 - B-1980 Eppegem, BE-VBR, Belgium - +32.495612512 -   info@nlpakademie.be

https://cdn.nlpakademie.be/images/logo.png

Privacybeleid

Blackfox BVBA verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht bij Filip De Vos,   info@nlpakademie.be.

Verwerkingsdoeleinden

Blackfox BVBA verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit, profilering en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame).

Rechtsgrond(en) van de verwerking

Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. [(a) toestemming,] [(b) (noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst),] [(c) (noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting)], [(f) (noodzakelijk voor de behartiging van onze gerechtvaardigde belang om te ondernemen)] van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Overmaken aan derden

Blackfox BVBA maakt gebruik van Mailchimp voor het verzenden van nieuwsbrieven. U kan de privacyverklaring van Mailchimp nalezen op https://mailchimp.com/legal/privacy/.
U kan steeds uitschrijven op onze nieuwsbrieven door eenvoudig te klikken op de link onderaan de nieuwsbrief. Uw gegevens worden dan definitief gewist.

Blackfox BVBA maakt buiten aan Mailchimp voor het versturen van nieuwsbrieven (en buiten wettelijke verplichtingen) geen enkele gegevens over aan derden. Onze website maakt geen gebruik van cookies en verzamelt geen gegevens van bezoekers.

Bewaarperiode

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding).

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.

Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres:   info@nlpakademie.be.

Direct marketing

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing. Klacht De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - [email protected]).

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid