NLP Akademie

The foundation

Basis opleiding NLP, NLP Practitioner, Classic NLP

NLP Akademie   Filip   De Vos

Kampenhoutsebaan 28A - B-1910   Kampenhout, BE-VBR, Belgium - +32.495612512 -   info@nlpakademie.be

//cdn.nlpakademie.be/images/logo.png
Basic NLP training

The foundation

NLP Practitioner

NLP Practitioner

Basisopleiding NLP (duur 12 dagen). In deze opleiding verwerven de deelnemers een aantal basis vaardigheden zoals: het maken van rapport, het kalibreren, observeren zonder interpretatie en/of evaluatie, het innemen van verschillende perceptuele posities, efficiënt communiceren door het herkennen en bevragen van taalpatronen. Bovendien bevat de opleiding een aantal technieken die men kan inzetten om meer keuze te creëren voor zichzelf of om iemand anders hiermee te helpen. NLP is een model dat uitsluitend werkt op processen en dat indien zuiver toegepast op geen enkele manier inhoud oplegt.

Dit is een Classic Code opleiding . . Certificatie door ICAN (International NLP Coaching Alliance).

Voor wie?: mensen die geïnteresseerd zijn in zelfontwikkeling, teamleiders, verkopers, iedereen die efficiënter wil leren communiceren, mensen die werkzaam zijn in de zorgsector, coaches die nood hebben aan technieken,....

Voor meer details: zie de gedetailleerde beschrijving in de agenda.

Contacteer ons voor meer info of een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Tel: 0495 612 512 Email: klik.

Als u nog niet overtuigd bent om een NLP Practitioner opleiding te volgen (wegens prijs, duur etc.) dan is een NLP introductie Workshop misschien een heel goed idee.

Unieke kans om te ervaren hoe zo'n opleiding verloopt en wat de topics zijn die behandeld worden.

Volgende NLP introductieworkshop:8 juni 2024. (klik om naar het agendapunt te gaan).

Getuigenissen: klik en kijk.

"Tijdens onze afscheidsdrink in de prachtige B&B Aquarand, waar we gedurende de 12 dagen van onze ‘practitioner’ opleiding onvoorstelbaar in de watten gelegd werden en waar we ons echt thuis begonnen te voelen, had ik Filip gezegd dat ik een getuigenis zou schrijven die hij op zijn website kon zetten om toekomstige ‘practitioners’ mijn bedenkingen en inzichten mee te geven. Ik heb niet onmiddellijk mijn eerste herinneringen neergeknald om ervan af te zijn, maar heb mijn tijd genomen en gewacht tot de juiste inspiratie zou opkomen om zo goed mogelijk mijn opgedane ervaring met jullie te kunnen delen. Vele weken later, op een mooie zondagmiddag, compleet out of the blue, kwam ineens de herinnering aan onze opleiding terug in me op en wist ik wat ik zou schrijven.

Als je je echt openstelt voor deze opleiding en accepteert dat je je leven zoals je dat tot nu toe hebt geleefd en beleefd, stelselmatig zelf onbewust hebt begrensd op allerlei manieren – net zoals iedereen die rondom je leeft dat doet – zal je versteld staan van de enorme geestverruimende ervaring die je krijgt en hoe je kijk op de wereld en je omgang met anderen zal veranderen.

Volgens mij is het niet zozeer de stof zelf die Filip brengt, die deze opleiding voor mij tot misschien wel de beste heeft gemaakt die ik tot nu toe heb gevolgd, maar wel de manier waarop ze gebracht werd. De leerstof is immers in zekere mate, op de toepasselijke persoonlijke accenten en aanvullingen van Filip na, in verschillende literatuur terug te vinden. Het is echter de persoonlijke overtuiging die Filip in zich heeft en die hem drijft om jou als cursist te bekwamen in de materie en de technieken van NLP, en om jou tijdens de sessies persoonlijk te laten ervaren wat NLP kan inhouden als je het begrijpt en onbewust kan toepassen in je leven, die ervoor zorgt dat je na het volgen van de opleiding effectief zal merken dat je veranderd bent.

Wat je er juist zal uithalen is voor iedereen anders, we zijn immers allemaal ook heel erg verschillend van elkaar. Verwacht op een hele leuke en toegankelijke manier te leren en kijk ernaar uit dat je blik op de wereld enorm zal verruimen en dat de manier waarop je in je leven staat niet meer dezelfde zal zijn als voordien! Ik ben heel benieuwd om binnenkort ook jullie ervaringen te zullen kunnen lezen!"

M. Provoost – Antwerpen – 40 jaar

"Alles werd gebracht op maat van de groep. Er was steeds ruime tijd voor vragen en feedback."

"Van harde dank! Ook van mijn onbewuste."

"Heel praktijk gericht!"

"Absoluut dankbaar om de vele tools/technieken die ik geleerd heb, in de eerste plaats ifv cliënten ASS, maar zeker ook ifv persoonlijk ontwikkeling/state. Dankjewel!"

"Top-training, omdat het overbodige achterwege wordt gelaten."


This website uses cookies to ensure you get the best experience on our websiteView our privacy policy