NLP Akademie

Yes you can!

Leer op slechts 1 dag tijd, sneller lezen. Ideaal voor studie, up-to-date blijven, doornemen van vakliteratuur, rapporten.....

NLP Akademie   Filip   De Vos

Kampenhoutsebaan 28A - B-1910   Kampenhout, BE-VBR, Belgium - +32.495612512 -   info@nlpakademie.be

//cdn.nlpakademie.be/images/logo.png

Yes you can!

Workshop 'Leer Sneller Lezen' op 1 dag (27 juli 2024)

Workshop 'Leer Sneller Lezen' op 1 dag (27 juli 2024)

Leer op slechts 1 dag tijd sneller lezen. Ideaal voor studie, up-to-date blijven, doornemen van vakliteratuur....

Unieke 1 daagse workshop die uw leessnelheid met minimum 3x en met een onbepaald maximum zal verhogen.

Het is niet de bedoeling om het plezier en het genieten van een roman te vervangen door snelheid (alhoewel dit zou kunnen), eerder is deze workshop gericht op het lezen van 'wetenschappelijke' literatuur.

- U wil up-to-date blijven in uw vakgebied?

- U wil meer weten over bepaalde onderwerpen?

- U wil dat het makkelijker gaat om een wetenschappelijk boek uit te lezen?

- U wil een hoger tempo halen bij het lezen van wetenschappelijke boeken?

- U wil zich op een efficiëntere manier informeren over een aantal onderwerpen?

- U ziet er tegen op om een berg rapporten en verslagen door te nemen?

- U studeert nog?

Dan is deze workshop zeker een aanrader voor u. Snel lezen is een vaardigheid die U kan inzetten gedurende de rest van uw leven.

Door zelf al meer dan 10 jaar snel te lezen (met meer dan 400 (snel-)gelezen boeken) en door mijn ervaring met NLP heb ik een workshop ontwikkeld die

uniek is in België.

Snel lezen is makkelijk, mijn ervaring heeft me geleerd dat het vooral de overtuigingen en de state van de deelnemer zijn die soms in de weg zitten.

We leren u de techniek, pakken uw overtuiging(en) aan omtrent snel lezen en werken op uw state, zodat u gegarandeerd resultaat haalt.

Wat maakt deze workshop 'anders'?

In de meer dan 15 jaar dat ik zelf snellees en ook workshops snellezen geef, merk ik telkens weer dat mensen vastlopen omdat ze vasthouden aan overtuigingen en/of hun state niet functiioneel is. 'State' is het geheel van denken (of niet-denken), voelen en doen. In de meeste workshops/opelidingen 'snellezen' wordt er niet gewerkt aan de overtuigingen van de deelnemers en al zeker niet aan hun 'state'. Snellezen is niet een snelle versie van het 'standaard lezen' zoals we het allamaal geleerd hebben. Snellezen werkt anders, informatie kom op een andere manier binnen, wordt anders verwerkt en anders opgeslagen. In het begin van de workshop werken we aan je overtuigingen zodat deze niet meer in de weg zitten. Tamelijk UNIEK! Voor je in de namiddag zelf een boek (of een stuk van een boek) gaat snellezen werken we aan je state zodat die optimaal is! Als je tijdens het lezen die namiddag wat vastraakt, werken we individueel even verder aan je state. Die is dan automatisch gekoppeld aan dat snellezen. Alweer Uniek!

 

 

Praktisch:

wanneer: op zaterdag 27 juli 2024. Aanvang 09h30, einde rond 17h00.

waar: Afhankelijk van het aantal deelnermers bij de NLP Akademie in Kampenhout of in Hofstade (bij Mechelen) in de B&B Aquarand

prijs: zelfstandigen en bedrijfen: 299 Euro exclusief BTW, privé personen: 299 Euro inclusief BTW

EARLY BIRD!: schrijf in voor 5 juli 2024 en betaal slechts: zelfstandigen en bedrijven: 260 Euro exclusief BTW, privé personen: 260 Euro BTW inbegrepen

koffie, thee, water zijn inbegrepen gedurende de hele dag.

Interesse? Nog vragen? contacteer ons via [email protected] of via tel: 0495 612 512

Inschrijven: KLIK!

De workshop gaat door met een minimum van 4 deelnemers en een maximum van 6 deelnemers om persoonlijke begeleiding te kunnen garanderen.


Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid