NLP Akademie

The Real Stuff!

Volledige NLP practitioner opleiding, 12 dagen, telkens op een vrijdag en zaterdag. Met certificatie.

NLP Akademie   Filip   De Vos

Kampenhoutsebaan 28A - B-1910   Kampenhout, BE-VBR, Belgium - +32.495612512 -   info@nlpakademie.be

https://cdn.nlpakademie.be/images/logo.png

The Real Stuff!

NLP PRACTITIONER TRAINING Lente 2020: GO FOR THE REAL STUFF!

NLP PRACTITIONER TRAINING Lente 2020: GO FOR THE REAL STUFF!

Start:    15.05.2020

Einde:    21.11.2020

Door:    Filip De Vos

Wegens de CoronaCrisis uitgesteld geweest. je kan dus nog inschrijven (met Early Bird korting). Voor diegenen die popelen om met NLP aan de slag te gaan. Nog 4 dagen in onderling overleg vast te leggen.

Volledige NLP practitioner opleiding, 12 dagen, telkens op een vrijdag en zaterdag. Met certificatie.

Combinatie van de 'NLP Core Skills' en de 'NLP Advanced Skills' opleiding. Voor mensen die een volledige Practitioner wensen te volgen is het inschrijven op de Practitoner als geheel ook goedkoper.

Deze NLP opleiding brengt je bij de roots van NLP, wars van alle versieringen en vervuilingen die er in de loop der jaren zijn ingeslopen. Maar tegelijkertijd vanuit een New Code NLP visie, met de laatste ontwikkelingen zoals John Grinder co-author van NLP ze heden ten dage onderwijst. This is the real stuff!

Wat leer je?

 • Hoe jij je een beeld vormt van de wereld en hoe dit beeld je stuurt.

 • Hoe dit beeld te veranderen en je flexibel op te stellen in je dagelijkse leven.

 • Rapport maken met iedereen waar je mee wil communiceren

 • Je communicatie capaciteiten aanscherpen en vergroten.

 • Opties creëren voor gedrag waar je niet gelukkig mee bent.

 • Effectief en efficiënt gebruik maken van taal.

 • Welgevormde doelen stellen en hoe ze te realiseren.

 • Technieken om anderen en ook jezelf te coachen.

 • Meer opties creëren in je leven zodat je meer vrijheid ervaart

 • En nog veel meer...

Waarom bij Filip De Vos?

Unieke aanpak dankzij:

 • Een internationaal gecertifieerde NLP trainer ITA (John Grinder), Authorised New Code NLP trainer met ervaring in binnen- en buitenland.

 • Assistenten, zodat je samen met de trainers persoonlijke ondersteuning en begeleiding krijgt om het maximum uit de training te halen.

 • Een intuitieve manier van trainen en leren. We focussen op leren door te ervaren, hierdoor leer je sneller en zakt de kennis ook dieper. Modellen, theorie etc. komen na de ervaring uit eerste hand. En we verzekeren je: It will be FUN!!!

 • Training vanuit een New Code NLP standpunt met een kennismaking van New Code NLP. (New Code NLP zijn de laatste ontwikkelingen op vlak van NLP zoals deze onderwezen worden door John Grinder, co-creator van NLP)

 • Een fijne omgeving met toffe mensen in een leuke atmosfeer die bijdragen aan je leerproces.

 • Up-to-date patronen, technieken en modellen.

 • Een nadruk op zelfsturing, het op je zelf kunnen toepassen van de aangeleerde kennis en technieken.
 • Een terugkeer naar de kern van NLP en tegelijkertijd de vruchten van de nieuwste ontwikkelingen in NLP.

 • Als je deelneemt aan de certificatie en integratie dag ontvang je een certificaat van 'NLP Practitioner'. Certificaat uitgereikt door het ITA met een handtekening van John Grinder himself.

 • Wij zijn het enige ITA certifying member instituut in Belgie
 • Persoonlijk intake gesprek (gratis en vrijblijvend) zodat we beiden kunnen aftoetsen of de opleiding is wat jij echt wil en/of verwacht.

 • KMO portefeuille is beschikbaar om een deel van de kost van de opleiding te laten subsidieren door de vlaamse overheid. We (Blackfox BVBA) zijn een geregistreerd dienstverlener voor opleidingen, erkend door het Vlaams Gewest. (indien u voldoet aan de voorwaarden) (Een KMO portefeuille registratie geeft geen oordeel over de kwaliteit van de opleiding) Meer info: www.vlaio.be

Door onze unieke aanpak focussen en ondersteunen we je bij het bereiken van de doelen die jij jezelf zet voor of bij aanvang van de opleiding. Wat ook jouw persoonlijk doel is voor het bijwonen van deze uitzonderlijke opleiding, dit is één van de beste investeringen die je in jezelf kunt maken.

Data: De opleiding vindt plaats op volgende data 15/16 mei, nog 2 x 2 dagen vast te leggen, 25/26 september, 16/17 oktober, 20/21 november 2020. Telkens op een vrijdag en zaterdag.

Locatie:B&B Aquarand te Hofstade (Vlaams Brabant). Unieke locatie aan de vaart met een grote tuin.

Prijs: KMO en zelfstandigen: 2628 euro exclusief BTW. Betalingsmodaliteiten mogelijk. Inbegrepen zijn: syllabus, cursusgeld, lunch 's middags, koffie, thee, water gedurende de hele dag.

Early Bird! permanent tot aanvang opleiding: betaal slechts 2469 euro exclusief BTW!

Particulieren: 2628 euro inclusief BTW, Early Bird: 2469 Euro inclusief BTW

Subsidies: Deze opleiding komt in aanmerking voor subsidiering via KMO Portefeuille. Meer info KMO Portefeuille: www.vlaio.be of contacteer ons.

Meer info?: Mail of bel ons, [email protected] T: 0495 612 512

Gratis info avond: data worden bevestigd. Email of bel ons om in te schrijven of voor een persoonlijk gesprek.

"

Tijdens onze afscheidsdrink in de prachtige B&B Aquarand, waar we gedurende de 12 dagen van onze ‘practitioner’ opleiding onvoorstelbaar in de watten gelegd werden en waar we ons echt thuis begonnen te voelen, had ik Filip gezegd dat ik een getuigenis zou schrijven die hij op zijn website kon zetten om toekomstige ‘practitioners’ mijn bedenkingen en inzichten mee te geven. Ik heb niet onmiddellijk mijn eerste herinneringen neergeknald om ervan af te zijn, maar heb mijn tijd genomen en gewacht tot de juiste inspiratie zou opkomen om zo goed mogelijk mijn opgedane ervaring met jullie te kunnen delen. Vele weken later, op een mooie zondagmiddag, compleet out of the blue, kwam ineens de herinnering aan onze opleiding terug in me op en wist ik wat ik zou schrijven.

Als je je echt openstelt voor deze opleiding en accepteert dat je je leven zoals je dat tot nu toe hebt geleefd en beleefd, stelselmatig zelf onbewust hebt begrensd op allerlei manieren – net zoals iedereen die rondom je leeft dat doet – zal je versteld staan van de enorme geestverruimende ervaring die je krijgt en hoe je kijk op de wereld en je omgang met anderen zal veranderen.

Volgens mij is het niet zozeer de stof zelf die Filip brengt, die deze opleiding voor mij tot misschien wel de beste heeft gemaakt die ik tot nu toe heb gevolgd, maar wel de manier waarop ze gebracht werd. De leerstof is immers in zekere mate, op de toepasselijke persoonlijke accenten en aanvullingen van Filip na, in verschillende literatuur terug te vinden. Het is echter de persoonlijke overtuiging die Filip in zich heeft en die hem drijft om jou als cursist te bekwamen in de materie en de technieken van NLP, en om jou tijdens de sessies persoonlijk te laten ervaren wat NLP kan inhouden als je het begrijpt en onbewust kan toepassen in je leven, die ervoor zorgt dat je na het volgen van de opleiding effectief zal merken dat je veranderd bent.

Wat je er juist zal uithalen is voor iedereen anders, we zijn immers allemaal ook heel erg verschillend van elkaar. Verwacht op een hele leuke en toegankelijke manier te leren en kijk ernaar uit dat je blik op de wereld enorm zal verruimen en dat de manier waarop je in je leven staat niet meer dezelfde zal zijn als voordien! Ik ben heel benieuwd om binnenkort ook jullie ervaringen te zullen kunnen lezen!"

M. Provoost – Antwerpen – 40 jaar

"Alles werd gebracht op maat van de groep. Er was steeds ruime tijd voor vragen en feedback."

"Van harde dank! Ook van mijn onbewuste."

"Heel praktijk gericht!"

"Absoluut dankbaar om de vele tools/technieken die ik geleerd heb, in de eerste plaats ifv cliënten ASS, maar zeker ook ifv persoonlijk ontwikkeling/state. Dankjewel!"

"Top-training, omdat het overbodige achterwege wordt gelaten."


Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid