NLP Akademie

The Real Stuff!

Deze opleiding is het logisch vervolg van de NLP Practitioner Opleiding. 8 dagen + 1 dag presentatie en certificatie.

NLP Akademie   Filip   De Vos

Kampenhoutsebaan 28A - B-1910   Kampenhout, BE-VBR, Belgium - +32.495612512 -   info@nlpakademie.be

https://cdn.nlpakademie.be/images/logo.png

The Real Stuff!

NLP Master Practitioner Training Herfst 2019

NLP Master Practitioner Training Herfst 2019

Start:    15.11.2019

Einde:    25.04.2020

Door:    Filip De Vos

Waar:    Vaartdijk 126, 1981 Zemst, België

De NLP Master Practitioner opleiding is het logisch vervolg op de NLP Practitioner opleiding.

De nadruk in deze opleiding ligt meer op je eigen ontwikkeling. Je gaat de vaardigheiden van een expert modelleren zodat je deze vaardigheden zelf integreert en tot je beschikking hebt. We leren je dit aan zoals NLP oorspronkelijk ontwikkeld is: het opnemen van het patroon van de expert op een onbewuste manier.

Verder gaan we wat verder aan de slag met overtuigingen, hoe ze je sturen, hoe je dit kan aanpassen (drop through pattern).

We gaan dieper in op het Milton taal model en oefenen in het gebruik van suggestieve taal en we maken kennis met hypnose.

Je krijgt uitleg over een paar inhouds-modellen die eigenlijk geen deel uitmaken van NLP maar onder die noemer vaak aangebracht worden: (waarden, meta-programmas).

Bedoeling is dat je zelf meer opties gaat creëren in je leven. Je krijgt hierbij een persoonlijke en intense begeleiding..

Je krijgt tevens een model aangereikt waarmee je zeer efficient kan communiceren en presenteren.

Deze opleiding duurt 8 dagen met 1 extra dag certificatie en presentatie.

Het certificaat dat wordt uitgereikt is uitgegeven door ons zelf. De inhoud van deze opleiding is tot stand gekomen na jaren geassisteerd te hebben (zowel nationaal als internationaal) en na selectie van de meest interessante items. Dit is The Real Stuff!

Waarom bij de NLP Akademie?

Unieke aanpak dankzij:

  • Een internationaal gecertifieerde NLP trainer ITA (John Grinder), Authorised New Code NLP trainer met ervaring in binnen- en buitenland.

  • Assistenten, zodat je samen met de trainers persoonlijke ondersteuning en begeleiding krijgt om het maximum uit de training te halen.

  • Een intuitieve manier van trainen en leren. We focussen op leren door te ervaren, hierdoor leer je sneller en zakt de kennis ook dieper. Modellen, theorie etc. komen na de ervaring uit eerste hand. En we verzekeren je: It will be FUN!!!

  • Training vanuit een New Code NLP standpunt met een kennismaking van New Code NLP. (New Code NLP zijn de laatste ontwikkelingen op vlak van NLP zoals deze onderwezen worden door John Grinder, co-creator van NLP)

  • Een fijne omgeving met toffe mensen in een leuke atmosfeer die bijdragen aan je leerproces.

  • Up-to-date patronen, technieken en modellen.

  • Een nadruk op zelfsturing, het op je zelf kunnen toepassen van de aangeleerde kennis en technieken.
  • Een terugkeer naar de kern van NLP en tegelijkertijd de vruchten van de nieuwste ontwikkelingen in NLP

  • KMO portefeuille is beschikbaar om een deel van de kost van de opleiding te laten subsidieren door de vlaamse overheid. We (Blackfox BVBA) zijn een geregistreerd dienstverlener voor opleidingen, erkend door het Vlaams Gewest. (indien u voldoet aan de voorwaarden) (Een KMO portefeuille registratie geeft geen oordeel over de kwaliteit van de opleiding) Meer info: www.vlaio.be

Door onze unieke aanpak focussen en ondersteunen we je bij het bereiken van de doelen die jij jezelf zet voor of bij aanvang van de opleiding. Wat ook jouw persoonlijk doel is voor het bijwonen van deze uitzonderlijke opleiding, dit is één van de beste investeringen die je in jezelf kunt maken.

Data: De opleiding vindt plaats op volgende data15/16 november, 13/14 december 2019, 24/25 januari, 13/14 maart 2020 telkens op een vrijdag en zaterdag. en de presentatie/certificatie op zaterdag 25 april 2020.

Locatie:B&B Aquarand te Hofstade (Vlaams Brabant). Unieke locatie aan de vaart met een grote tuin.

Prijs: KMO en zelfstandigen: 2250 euro exclusief BTW. Inbegrepen zijn: syllabus, cursusgeld, lunch 's middags, koffie, thee, water gedurende de hele dag.

Early Bird! schrijf in voor 15 september 2019 en betaal slechts 2050 euro exclusief BTW!

Particulieren: 2250 euro inclusief BTW, Early Bird: 2050 Euro inclusief BTW (Betalingsmodaliteiten mogelijk.)

Subsidies: Deze opleiding komt in aanmerking voor subsidiering via KMO Portefeuille. Meer info KMO Portefeuille: www.vlaio.be of contacteer ons.

Meer info?: Mail of bel ons, [email protected] 0495 612 512


Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid