NLP Akademie

The Real Stuff

6 daagse (3 x 2 dagen) opleiding om de basis NLP vaardigheden aan te leren en onder de knie te krijgen. Eerste helft van de NLP Practitioner opleiding.

NLP Akademie   Filip   De Vos

Kampenhoutsebaan 28A - B-1910   Kampenhout, BE-VBR, Belgium - +32.495612512 -   info@nlpakademie.be

https://cdn.nlpakademie.be/images/logo.png

The Real Stuff

NLP Core Skills

NLP Core Skills

Start:    15.05.2020

Einde:    16.05.2020

Door:    Filip De Vos

Omwille van de Corona Crisis uitgesteld geweest, dus voor diegenen die popelen om aan de slag te gaan met NLP: je kan dus nu nog inschrijven! start op15 mei, volgende data nog te bepalen!

6 daagse opleiding om de NLP basis vaaridgheden (Core Skills) in de vingers te krijgen. Tevens eerste helft van de NLP Practitioner opleiding.

Uniek in Belgie!

Ideaal voor mensen die de volledige practitioner opleiding te lang, te duur, te vergaand etc..... vinden. Of gewoon als diepgaande kennismaking met NLP.

Ideaal om je communicatie efficienter te maken, om efficienter om te gaan in onderhandelingen en met groepen, als zelfontwikkeling, om meer keuze te creëren in je leven, als baisvaardigheden voor coaching...

Deze NLP opleiding brengt je bij de roots van NLP, wars van alle versieringen en vervuilingen die er in de loop der jaren zijn ingeslopen. Maar tegelijkertijd vanuit een New Code NLP visie, met de laatste ontwikkelingen zoals John Grinder co-author van NLP ze heden ten dage onderwijst. This is the real stuff!

Wat leer je?

 • Hoe jij je een beeld vormt van de wereld en hoe dit beeld je stuurt.

 • Hoe dit beeld te veranderen en je flexibel op te stellen in je dagelijkse leven.

 • Rapport maken met iedereen waar je mee wil communiceren

 • Je communicatie capaciteiten aanscherpen en vergroten.

 • Opties creëren voor gedrag waar je niet gelukkig mee bent.

 • Effectief en efficiënt gebruik maken van taal.

 • Welgevormde doelen stellen en hoe ze te realiseren.

 • Meer opties creëren in je leven zodat je meer vrijheid ervaart

 • En nog veel meer...

Waarom bij Filip De Vos?

Unieke aanpak dankzij:

 • Een internationaal gecertifieerde NLP trainer ITA (John Grinder), Authorised New Code NLP trainer met ervaring in binnen- en buitenland.

 • Een intuitieve manier van trainen en leren. We focussen op leren door te ervaren, hierdoor leer je sneller en zakt de kennis ook dieper. Modellen, theorie etc. komen na de ervaring uit eerste hand. En we verzekeren je: It will be FUN!!!

 • Training vanuit een New Code NLP standpunt met een kennismaking van New Code NLP. (New Code NLP zijn de laatste ontwikkelingen op vlak van NLP zoals deze onderwezen worden door John Grinder, co-creator van NLP)

 • Een fijne omgeving met toffe mensen in een leuke atmosfeer die bijdragen aan je leerproces.

 • Up-to-date patronen, technieken en modellen.

 • Een nadruk op zelfsturing, het op je zelf kunnen toepassen van de aangeleerde kennis en technieken.
 • Een terugkeer naar de kern van NLP en tegelijkertijd de vruchten van de nieuwste ontwikkelingen in NLP

 • Persoonlijk intake gesprek (gratis en vrijblijvend) zodat we beiden kunnen aftoetsen of de opleiding is wat jij echt wil en/of verwacht.

 • KMO portefeuille is beschikbaar om een deel van de kost van de opleiding te laten subsidieren door de vlaamse overheid. We (Blackfox BVBA) zijn een geregistreerd dienstverlener voor opleidingen, erkend door het Vlaams Gewest. (indien u voldoet aan de voorwaarden) (Een KMO portefeuille registratie geeft geen oordeel over de kwaliteit van de opleiding) Meer info: www.vlaio.be

Door onze unieke aanpak focussen en ondersteunen we je bij het bereiken van de doelen die jij jezelf zet voor of bij aanvang van de opleiding. Wat ook jouw persoonlijk doel is voor het bijwonen van deze uitzonderlijke opleiding, dit is één van de beste investeringen die je in jezelf kunt maken.

Data: De opleiding vindt plaats op volgende data: 15/16 mei 2020 rest van de data (nog 2 x 2dagen, nog te bepalen). Telkens op een vrijdag en zaterdag.

Locatie:B&B Aquarand te Hofstade (Vlaams Brabant). Unieke locatie aan de vaart met een grote tuin.

Prijs: KMO en zelfstandigen: 1585 euro exclusief BTW. Betalingsmodaliteiten mogelijk. Inbegrepen zijn: syllabus, cursusgeld, lunch 's middags, koffie, thee, water gedurende de hele dag.

Early Bird! geldig tot aanvang cursus: betaal slechts 1426 euro exclusief BTW!

Particulieren: 1585 euro inclusief BTW, Early Bird: 1426 Euro inclusief BTW

Subsidies: Deze opleiding komt in aanmerking voor subsidiering via KMO Portefeuille. Meer info KMO Portefeuille: www.vlaio.be of contacteer ons.

Meer info?: Mail of bel ons, [email protected] T: 0495 612 512

Gratis info avond: data worden bevestigd. Email of bel ons om in te schrijven of voor een persoonlijk gesprek.

"Alles werd gebracht op maat van de groep. Er was steeds ruime tijd voor vragen en feedback."

"Van harde dank! Ook van mijn onbewuste."

"Heel praktijk gericht!"

"Absoluut dankbaar om de vele tools/technieken die ik geleerd heb, in de eerste plaats ifv cliënten ASS, maar zeker ook ifv persoonlijk ontwikkeling/state. Dankjewel!"

"Top-training, omdat het overbodige achterwege wordt gelaten."


Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid