NLP Akademie

Go forThe Real Stuff

NLP Gratis Introductie

NLP Akademie Filip De Vos

Kampenhoutsebaan 28A - B-1910 Kampenhout, BE-VBR, Belgium - +32.495612512 -   info@nlpakademie.be

https://cdn.nlpakademie.be/images/logo.png

Go forThe Real Stuff

Gratis Introductie Avond NLP 'The Real Stuff' op wo 17 juli

Gratis Introductie Avond NLP 'The Real Stuff' op wo 17 juli

Start:    17.07.2019

Einde:    17.07.2019

Door:    Filip De Vos

Waar:    Vaartdijk 126, 1981 Hofstade

Interesse om te ontdekken wat NLP voor jou kan betekenen? Als persoonlijke ontwikkeling? Om je communicatieskills aan te scherpen? Of wil je leren hoe NLP een basis kan zijn om te coachen? Hoe het je kan helpen als leidinggevende? Om je eigen patronen te leren herkennen, en die van anderen? Hoe NLP fantastisch is als zelfsturing? Of interesse in onze komende NLP Practitioner opleiding met start in oktober 2019?

Noteer dan zeker woensdag avond 17 juli 2019 in je agenda.

NLP bestaat bijna 50 jaar en heeft talloze andere, nieuwere en hype modellen beïnvloed. Helaas zijn er in die 50 jaar ook een hoop technieken en modellen onder de noemer NLP geschoven die helaas niets met NLP te maken hebben, en er circuleren tevens een hoop voorordelen en misverstanden over NLP. Op deze avond leggen we kort de geschiedenis van NLP uit, hoe het onstaan is en wat het uniek maakt, tevens lichten we ook de nieuwste ontwikkelingen binnen NLP toe: New Code NLP. New Code NLP bevat de meest recentste ontwikkelingen zoals die ontwikkeld en onderwezen worden door John Grinder (co-ontwikkelaar van NLP) en Carmen Bostic.

Je krijgt kans om al je vragen te stellen en we zorgen dat je tevens ook kan proeven en ervaren hoe krachtig NLP kan zijn.

Filip De Vos is een certifierend ITA trainer (Grinder – Bostic – Caroll) en de enige geauthoriseerde New Code NLP trainer in Belgie: www.filipdevos.com

praktisch

datum: 17 juli 2019

uur: van 19u tot 22u

locatie: NLP Akademie, Kampenhoutsebaan 28A, 1910 Kampenhout.

graag aanmelden via [email protected] of bel ons op 0495 612 512


Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid