NLP Akademie

The Real Stuff

WOENSDAG 28 september om 19u30 Interesse om te ontdekken wat NLP voor jou kan betekenen? Als persoonlijke ontwikkeling? Om je communicatieskills aan te scherpen? Of wil je leren hoe NLP een basis kan zijn om te coachen? Hoe het

NLP Akademie   Filip   De Vos

Kampenhoutsebaan 28A - B-1910   Kampenhout, BE-VBR, Belgium - +32.495612512 -   info@nlpakademie.be

https://cdn.nlpakademie.be/images/logo.png

The Real Stuff

Gratis Info Webinar

Gratis Info Webinar

WOENSDAG 28 september om 19u30

Interesse om te ontdekken wat NLP voor jou kan betekenen? Als persoonlijke ontwikkeling? Om je communicatieskills aan te scherpen? Of wil je leren hoe NLP een basis kan zijn om te coachen? Hoe het je kan helpen als leidinggevende? Om je eigen patronen te leren herkennen, en die van anderen? Hoe NLP fantastisch is als zelfsturing? Of heb je interesse in onze NLP Practitioner of Core Skills opleiding? Of je hebt al een NLP opleiding gevolgd maar wil meer weten over New Code NLP?

Tijd om je vragen te beantwoorden is ook voorzien.

Veel gestelde vragen zijn bv:

- kan je via NLP weten of iemand liegt?

- kan je via NLP de toekomst beïnvloeden?

- ...

NLP bestaat bijna 50 jaar en heeft talloze andere, nieuwere en hype modellen beïnvloed. Helaas zijn er in die 50 jaar ook een hoop technieken en modellen onder de noemer NLP geschoven die helaas niets met NLP te maken hebben, en er circuleren tevens een hoop voorordelen en misverstanden over NLP. Op deze avond leggen we kort de geschiedenis van NLP uit, hoe het onstaan is en wat het uniek maakt, tevens lichten we ook de nieuwste ontwikkelingen binnen NLP toe: New Code NLP. New Code NLP bevat de meest recentste ontwikkelingen zoals die ontwikkeld en onderwezen worden door John Grinder (co-ontwikkelaar van NLP) en Carmen Bostic.

Je krijgt kans om al je vragen te stellen en we zorgen dat je tevens ook kan proeven en ervaren hoe krachtig NLP kan zijn.

Welke topics behandelen we: Geschiedenis, vaardigheden die je leert in een NLP opleiding: rapport, calibratie, oogbewegingen, perceptuele posities, submodaliteote.... Technieken, Het belang van het Onbewuste, New Code NLP. Verschillen in NLP opleidingen.....etc.

Filip De Vos is een certifierend ICAN trainer en tevens New Code NLP en Advanced NLP trainer.

Volgend webinar: woensdag 28 september om 19u30 (einde rond 21u)

Inschrijven: KLIK


 


Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid