NLP Akademie

The Real Stuff

NLP Akademie Een serie van 4 webinars om de basisvaardigheden van NLP te ontdekken en je eigen te maken. Dit vervangt geen NLP Core-Skills of Practitioner opleiding, maar is wel een grondige en praktische kennismaking met NLP

NLP Akademie   Filip   De Vos

Kampenhoutsebaan 28A - B-1910   Kampenhout, BE-VBR, Belgium - +32.495612512 -   info@nlpakademie.be

https://cdn.nlpakademie.be/images/logo.png

The Real Stuff

4-Webinar serie: Introductie tot de basisvaardigheden van NLP.

4-Webinar serie: Introductie tot de basisvaardigheden van NLP.

Start:    15.09.2020

Einde:    07.10.2020

Door:    Filip De Vos

Waar:    Kampenhoutsebaan 28A, 1910 Kampenhout, BelgiĆ«

Een serie van 4 webinars om de basisvaardigheden van NLP te ontdekken en je eigen te maken.

Dit vervangt geen NLP Core-Skills of Practitioner opleiding, maar is wel een grondige en praktische kennismaking met NLP.

De webinars zijn niet enkel opgevat als een overdracht van kennis, NLP is en blijft oefenen, in elk webinar krijg je oefeningen en de resultaten worden besproken in het volgende webinar.

Wat leer je?

- Hoe rapport maken, verbaal en non-verbaal

- De verschillende perceptuele posities en hoe ze in te zetten

- Het gebruik en werken met submodaliteiten

- De verschillende representatiekanalen en hoe ze in te zetten

- Taalmodellen en het uitdagen van taal-patronen

- basis ankers

- ....

We garanderen je dat na deze 4 sessies je manier van communiceren efficiƫnter zal zijn. We werken met een no-nonsense, down to earth, pratische aanpak. Puur process werk, zonder inhoud.

Na de webinars kan je je verder verdiepen in NLP via de NLP Core en/of Practitioner opleiding. Bovendien krijg je toegang tot de NLP New Code opleiding.

Elk webinar wordt opgenomen en je krijgt een link om dit te herbekijken, ook handig als je eens geen tijd hebt om het webinar live bij te wonen. Je huiswerk wordt opgevolgd en je krijgt feedback.

Wanneer: op di 15 september, wo 23 september, wo 30 september en wo 7 oktober. Telkens van 19u tot 21u30 (kan wat uitlopen, we proberen de duur van de webinars bewust beperkt te houden).

Prijs: particulieren: 60 Euro per webinar , 200 Euro voor de serie van 5 webinars. Zelfstandigen en KMO: 60 Euro ex BTW per webinar, 200 Euro ex BTW voor de serie van 5 webinars.

Als je binnen het jaar inschrijft op onze NLP Core Skills of New Code NLP opleiding en je hebt de volledige serie webinars gevolgd dan krijg je 100 Euro terug betaald. Als je inschrijft op de volledige NLP Practitioner opleiding (en je hebt de volledige serie webinars gevolgd) krijg je het volledige bedrag van 200 Euro terugbetaald.

Er is een gratis NLP-Info webinar op woensdag 19 augustus om 19u. Je kan me ook steeds contacteren via mail: [email protected] of tel: 0495 612 512

Of als u het eens van iemand anders wil horen: klik hier voor een video


Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid