NLP Akademie

De fundering.

Basis opleiding NLP, NLP Practitioner, Classic NLP vanuit een New Code gezichtspunt.

NLP Akademie   Filip   De Vos

Kampenhoutsebaan 28A - B-1910   Kampenhout, BE-VBR, Belgium - +32.495612512 -   info@nlpakademie.be

https://cdn.nlpakademie.be/images/logo.png

De fundering.

NLP Practitioner

NLP Practitioner

Basisopleiding NLP (duur 12 dagen). In deze opleiding verwerven de deelnemers een aantal basis vaardigheden zoals: het maken van rapport, het kalibreren, observeren zonder interpretatie en/of evaluatie, het innemen van verschillende perceptuele posities, efficiënt communiceren door het herkennen en bevragen van taalpatronen. Bovendien bevat de opleiding een aantal technieken die men kan inzetten om meer keuze te creëren voor zichzelf of om iemand anders hiermee te helpen. NLP is een model dat uitsluitend werkt op processen en dat indien zuiver toegepast op geen enkele manier inhoud oplegt.

Dit is een Classic Code opleiding maar vanuit een New Code NLP standpunt met tevens New Code NLP technieken (introductie tot..). New Code NLP zijn de meest actuele ontwikkelingen binnen NLP zoals ontwikkeld en onderwezen door John Grinder en Carmen Bostic. Dit is een unieke formule in Belgie. Certificatie door de ITA, met certificaten mede ondertekend door John Grinder, Carmen Bostic en Michael Carroll.

Voor wie?: mensen die geïnteresseerd zijn in zelfontwikkeling, teamleiders, verkopers, iedereen die efficiënter wil leren communiceren, mensen die werkzaam zijn in de zorgsector, coaches die nood hebben aan technieken,....

Voor meer details: zie de gedetailleerde beschrijving in de agenda.

"Alles werd gebracht op maat van de groep. Er was steeds ruime tijd voor vragen en feedback."

"Van harde dank! Ook van mijn onbewuste."

"Heel praktijk gericht!"

"Absoluut dankbaar om de vele tools/technieken die ik geleerd heb, in de eerste plaats ifv cliënten ASS, maar zeker ook ifv persoonlijk ontwikkeling/state. Dankjewel!"

"Top-training, omdat het overbodige achterwege wordt gelaten."


Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid